Van Italië naar Nederland
Tussen 1960 en 1975 kwamen duizenden emigranten uit Italië naar Nederland. Ook mijn vader vond werk in Nederland. Mijn ouders zijn later weer geremigreerd. Voor ons, de kinderen, bood Nederland meer kansen om een toekomst op te bouwen, maar ook wij voelen ons voor altijd sterk verbonden met Sardinië.

Limoncello volgens familierecept
De afgelopen jaren werd een bezoekje aan het ouderlijk huis in Sardinië steevast gecombineerd met het plukken en schillen van de citroenen en sinaasappelen in de boomgaard. Terug in Nederland maakten wij er dan volgens het traditionele recept van onze familie Limoncello en Arancello van.

Kado voor vrienden en kennissen
Wij hoefden bij een feestje nooit lang na te denken over een kado, want met een flesje zelfgemaakte Limoncello of Arancello schoten we altijd in de roos.
Toen diezelfde vrienden en kennissen meermaals vroegen of zij bij ons ook Limoncello of Arancello konden kopen, hebben wij na lang overwegen, besloten om het ‘met een vette knipoog naar mijzelf’, op de markt te brengen onder de namen LimonTino en AranTino. 

Dank
Bij het begeleiden en ontwikkelen van de productielijn heb ik veel hulp gehad van specialisten, die ieder op hun eigen terrein een belangrijke bijdrage hebben geleverd aan het eindresultaat.
Ik ben hen veel dank verschuldigd,
Robertino

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial