De door de jury van IWSC in 2021  2022  én 2023 met zilver bekroonde LimonTino is een goudeerlijke limoncello. 

De basis wordt gevormd door de schillen van de citroenen uit Sardegna.
In dit uitermate geschikte klimaat groeien het hele jaar door de mooiste citroenen. 

Onze familie en vrienden plukken en schillen de citroenen ter plekke. 

De oogst wordt in Nederland gedistilleerd volgens een goed geheim bewaard familierecept. De citroenschillen in combinatie met water, alcohol en suiker vormen de basis van LimonTino.

Maar het produceren van deze door de jury van de International Wine & Spirit Competition, met zilver bekroonde Limoncello, vereist een strak ritueel om een constante kwaliteit te kunnen garanderen. 

Er is een aantal weken voor nodig om de etherische oliën van de citroenschillen goed in de alcohol op te laten nemen.

Na de distillatieprocedure wordt de limoncello gebotteld en ‘met een knipoog naar de producentop de markt gebracht onder de merknaam LimonTino.

Alcoholpercentage 30%.

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial