LEVERINGSVOORWAARDEN SARDINIA PRODUCTS

Hieronder worden de algemene leveringsvoorwaarden en verzendkosten van Sardinia Products gegeven. Prijzen: Alle vermelde prijzen van Sardinia Products zijn in Euro’s en inclusief 21% BTW. De prijzen zijn exclusief transportkosten.

IN NEDERLAND LEVERT SARDINIA PRODUCTS IN GORINCHEM E.O. BESTELLINGEN ZONDER TRANSPORTKOSTEN (FRANCO) THUIS AF. DIT BETREFT DE POSTCODEGEBIEDEN 4201 – 4213.

Indien de klant op het tevoren afgesproken tijdstip van aflevering niet aanwezig is en de zending opnieuw moet worden aangeboden, kunnen extra verzendkosten in rekening worden gebracht. Voor overige postcodegebieden in Nederland gelden de verzendkosten per flespost van PostNL. De actuele prijzen daarvan staan vermeld op de website www.postnl.nl. Voor levering op de Waddeneilanden geldt een opslag (zie onder). Bij leveringen aan RETAIL en HORECA worden bij bestellingen tot € 500,00 (excl. btw) de transportkosten vanaf ons depot in Gorinchem tegen kostprijs doorberekend. Bij bestellingen > € 500 (excl. btw) geldt franco aflevering.

Transportkosten
In Nederland (exclusief de Waddeneilanden), betaalt u tot een bedrag van 250,00 (incl. BTW) een standaard tarief van 7,95 per levering en bij bestellingen boven € 250,00 (incl. BTW) is de levering gratis. Voor levering op de Waddeneilanden geldt een opslag (zie onder). De verzending van uw pakket geschiedt in speciale (tegen breuk beschermende) kartonnen verpakking. Bestellingen worden door PostNL aan de voordeur afgeleverd.

Track & trace en handtekening voor ontvangst. 
Er is geen ophaalmogelijkheid omdat ons opslagdepot onregelmatig bemand is.

Betaling 
Na het plaatsen van de bestelling ontvangt u per omgaande een bevestiging per email. De bestelling zal zo snel mogelijk na ontvangst van de betaling verzonden worden. De goederen blijven in alle omstandigheden eigendom van Sardinia Products, totdat de volledige betaling heeft plaatsgevonden.

Betaalmogelijkheden
U kunt betalen door overschrijving vanaf uw eigen bankrekening op de rekening van Sardinia Products Iban nummer: NL64 ABNA 0844 7142 08 of betaling via een TIKKIE -verzoek op uw GSM  is ook mogelijk. U ontvangt het te betalen bedrag op het door u opgegeven gsm nummer. Bij de bevestiging van de bestelling krijgt u direct ook de leverdatum gemaild.

Levertijden en bezorging
Bestellingen waarvan de betaling voor zaterdag 24.00 uur binnen is, worden de week erna , uiterlijk donderdag, bij u afgeleverd. Voor het postcodegebied 4201 -4213 kunt u zelf een (werk)dag opgeven waarop u de bestelde fles(sen) wenst te ontvangen. Aflevering op zaterdagen is desgewenst ook mogelijk. Bij het opgeven van uw bestelling, kunt u desgewenst een alternatief bezorgadres opgeven.

Manco of breuk
Een manco levering dient u alleen te accepteren onder aantekening op de aftekenlijst en direct aan ons door te geven. Een breukzending verzoeken wij nooit te accepteren.

Overmacht
Indien Sardinia Products als gevolg van overmacht of tussentijdse prijswijzigingen niet in staat is een bestelling te leveren, kan Sardinia Products hiervoor niet aansprakelijk worden gesteld. Indien reeds voor de bestelling is betaald, dan wordt het bedrag terugbetaald aan de kopende partij.

Privacy
Sardinia Products stelt uw persoonlijke gegevens nooit beschikbaar aan derden.


www.sardiniaproducts.nl | e-mail: info@sardiniaproducts.nl
bank: NL64 ABNA 0844 7142 08 | Kvk: 74828835

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial