AranTino

Sardine bar AranTino

AranTino is een goudeerlijke arancello, in 2022 in de IWSC in Londen bekroond met een award!

AranTino wordt gemaakt met als basis de schillen van de biologische sinaasappelen uit Sardegna.
Deze prachtige sinaasappelen groeien helaas niet het hele jaar door zoals citroenen. Overigens is AranTino wel het gehele jaar door leverbaar.

Medewerkers van Sardinia Products plukken en schillen de sinaasappelen ter plekke.

Net als de oogst van de citroenen die gebruikt worden voor de met zilver bekroonde limonTino,
gaan de sinaasappelschillen rechtstreeks naar Nederland om daar gedistilleerd te worden.

Het voor LimonTino toegepaste recept bleek een prima basis om ook van de biologische sinaasappelschillen, een verrukkelijke fruitlikeur te maken.

AranTino van Sardinia Products is mede door de populariteit van LimonTino een vaste waarde in diverse slijterijen.

Alcoholpercentage 30%.

 

AranTino is een goudeerlijke arancello, in 2022 in de IWSC in Londen bekroond met een award!

AranTino wordt gemaakt met als basis de schillen van de biologische sinaasappelen uit Sardegna.
Deze prachtige sinaasappelen groeien helaas niet het hele jaar door zoals citroenen. Overigens is AranTino wel het gehele jaar door leverbaar.

Medewerkers van Sardinia Products plukken en schillen de sinaasappelen ter plekke.

Net als de oogst van de citroenen die gebruikt worden voor de met zilver bekroonde limonTino, gaan de sinaasappelschillen rechtstreeks naar Nederland om daar gedistilleerd te worden.

Het voor LimonTino toegepaste recept bleek een prima basis om ook van de biologische sinaasappelschillen, een verrukkelijke fruitlikeur te maken.

AranTino van Sardinia Products is mede door de populariteit van LimonTino een vaste waarde in diverse slijterijen.

Alcoholpercentage 30%.

 

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial