Sardinia Products vraagt even geduld bij bestellingen bekroonde LimonTino

 

De door de International Wine & Spirit Competition in Londen toegekende zilveren bekroning voor LimonTino heeft een explosie aan bestellingen tot gevolg. Het lijkt wel of ineens half Nederland LimonTino wil bestellen. Voor ons is dat natuurlijk geweldig en wij voelen het echt als een bekroning op onze inspanningen om een echte Italiaanse top-limoncello op de markt te brengen.

Omdat het uiteraard onze eerste zorg is, om de bekroonde kwaliteit te blijven garanderen, hebben wij echter enkele weken nodig om de productie in lijn te brengen met de meer dan sterk toegenomen vraag.

Zoals u wellicht heeft gelezen, produceert Sardinia Products LimonTino volgens een oud familierecept.
De door onszelf opgelegde kwaliteit vereist een 100% uitgebalanceerd distillatieproces, waaraan wij geen concessies kunnen en willen doen om sneller te kunnen leveren.

Op dit moment moeten wij tot onze spijt, even ‘nee’ verkopen. Dat geldt sowieso voor LimonTino, maar omdat AranTino en QuaranTino meeliften op het succes van LimonTino, raakt ook van deze fruitlikeuren de voorraad snel op.  Ook deze zitten volop in het distillatieproces.

Levertijd

Voor bestellingen die ontvangen zijn t/m 14.07.2021 kunnen wij de toegezegde levertijd van 3 weken nog waar maken.
Bestellingen vanaf 15.07.2021 worden door ons ingepland met een levertijd van 4 weken.
Zodra uw bestelling bij ons binnen is, krijgt u van ons een orderbevestiging met de door ons ingeplande leveringsweek.

Het is even niet anders, maar wij hopen dat u toch alvast uw bestelling wilt plaatsen, zodat wij deze kunnen inplannen voor levering.
Wij hebben de productiecapaciteit zodanig verhoogd, dat wij op afzienbare termijn weer veel sneller moeten kunnen leveren.

Met vriendelijke groet,

Robertino

Klik hier om te bestellen

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wordpress Social Share Plugin powered by Ultimatelysocial